Team

Ons team draagt zorg voor het secretariaat, het promoten van INNOMAR, het organiseren van meetings etc. Zij stellen zich graag aan u voor!

Én...... u kunt ze bellen wanneer het u uitkomt, ze hebben hun mobiel altijd bij de hand!

Founding partner

Jara Kraai

Eigenaar van iZiWEB en specialist op het vlak van social media en cross-promotion. Jara is onze steun en toeverlaat binnen INNOMAR en speelt op de achtergrond een belangrijke rol bij het verder ontwikkelen van het platform.

M: 06 83 10 29 37

Partner

Arjen Oeben Holla

Eigenaar van YORON. Groot fan en pleitbezorger van het financieel advieskantoor met een eigen persoonlijke touch! Verkocht (na 15 jaar) zijn eigen assurantiekantoor in 2008 om zich volledig ten kunnen focussen op YORON.

M: 06 21 56 02 84

 

Over INNOMAR

Veel toeleveranciers zijn werkzaam met als doelgroep de financieel advieskantoren. De BusinessPartners van INNOMAR zijn de topleveranciers in onze markt met fantastische, innovatieve maar ook betaalbare producten & diensten waarmee het financieel advieskantoor zich verder kan professionaliseren. Oplossingen worden aangeboden voor vraagstukken rondom kantoorsoftware, marketing, automatisering en digitalisering, maar ook rondom allerlei belangrijke kantoorprocessen en klantcommunicatie. 

INNOMAR is voor financieel advieskantoren zoals assurantie-, hypotheek- en pensioenkantoren een uniek inkoopplatform en voor de toeleveranciers een uniek verkoop- en serviceplatform.

INNOMAR biedt financieel advieskantoren een One-Stop-Shop platform. 

De maatschappij verandert in een rap tempo, ontwikkelingen in de financiële branche gaan zo snel en de behoefte van financieel advieskantoren aan ondersteuning op allerlei vlakken is groot en wordt alleen maar groter.

Verdergaande automatisering, robotisering en digitalisering, internet en social media, state-of-te-art software, online concurrentie en de opkomst van disruptieve organisaties in onze branche zijn slechts een paar thema's waar het financieel advieskantoor mee te maken heeft.

INNOMAR omarmt het idee dat samenwerken voor alle stakeholders veel meer oplevert dan wanneer ieder zijn eigen weg gaat.

Waar nu nog vaak toeleveranciers sterk individualistisch werken en alles van ‘kop tot staart’ zelf ontwikkelen en op de markt brengen, zie je tegenwoordig dat steeds meer bedrijven gebruik maken van een en hetzelfde inkoop- en verkoopplatform.

Die marktverandering vraagt allereerst om vertrouwen in elkaar. Daarvoor helpt het als je elkaar kent. Een van de belangrijke functies van INNOMAR is dat de mensen van de verschillende bedrijven elkaar regelmatig ontmoeten.

Gebruik maken van elkaars kennis en kunde legt een zware claim op de noodzaak van wederzijds vertrouwen en respect. Tenslotte is het efficiënt om non-concurrentiele producten en diensten gezamenlijk op te pakken zoals het kunnen integreren van daarvoor geschikte producten en diensten.

Arjen Oeben Holla, founding partner van INNOMAR: “Wat wij vanuit INNOMAR belangrijk vinden is dat met name het 'kleinere' intermediair aansluiting blijft houden bij de ontwikkelingen, zoals die aan de zijde van toeleveranciers plaatsvinden.

Op dit moment is er duidelijk sprake van twee snelheden in ontwikkeling. Het is voor het de continuïteit van het 'kleinere' intermediair én voor het goed functioneren van onze branche essentieel dat de afstand in kennis en gebruik van moderne oplossingen tussen deze twee partners én de eindklant in de keten niet te groot wordt.

Wij denken als INNOMAR daaraan een bijdrage te kunnen leveren”.