Want dáár gaat het INNOMAR om.

Als wij onze visie willen waarmaken en onze missie willen bereiken is onze strategie de verwachtingen van onze klanten iedere keer weer te overtreffen met het doel onze klanten vérder te helpen!

 

Visie

De maatschappij verandert in een hoog tempo. Verdergaande automatisering, robotisering en digitalisering: het vergt enorm veel van de financieel advieskantoren. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden is een hele tour.

INNOMAR maakt het u eenvoudig: wij bundelen de kennis en kunde van onze BusinessPartners en NetwerkPartners om voor al deze problemen een passende oplossing te bieden. In veel gevallen een generieke oplossing zodat innovatie ook mogelijk wordt voor de advieskantoren met een klein budget!

Missie

INNOMAR stelt haar klanten, de financieel advieskantoren, in staat om hun dienstverlening verder te professionaliseren. Dát is onze missie. 

INNOMAR wil met name een sleutelrol spelen bij de communicatie tussen de financieel advieskantoren en hun klanten.

Daarnaast vindt INNOMAR het belangrijk om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, niet alleen aan onszelf te denken maar ook anderen te helpen slagen en elke dag te leren en te groeien. 

Strategie

Financieel advieskantoren worden door de markt, regelgeving en concurrentie gedwongen om te automatiseren, digitaliseren, robotiseren. Ofwel: innoveren

INNOMAR heeft de ambitie om de beste producten en diensten van de verschillende toeleveranciers onder één dak te brengen en deze zoveel als mogelijk met elkaar te integreren.

Dit idee heeft handen en voeten gekregen in de vorm van een digitaal platform: INNOMAR

 

Altijd een passende propositie!

 

INNOMAR biedt u een volledig palet aan diensten. U kiest zelf wat bij u past! Al onze oplossingen bieden continuïteit en rendement. Dat is zeker.

De financiële sector is dynamisch, volop in ontwikkeling en er zijn tal van kansen en uitdagingen. Maar hoe vindt u als financieel adviseur uw balans in adviseren en ondernemen? Hoe creëert u voor uzelf ruimte om te focussen op klanten, maar bouwt u tegelijkertijd aan een solide onderneming?

Wilt u eens praten over wat INNOMAR voor uw onderneming kan betekenen?

 

Neem contact op

Ruimte voor adviseren én ondernemen

Hoe creëert u voor uzelf de ruimte om dátgene te doen waar u goed in bent en waar u uw dagelijkse brood mee verdient? Hoe zorgt u er tegelijkertijd voor dat de dienstverlening aan klanten optimaal is? Hoe gaat u mee met de ontwikkelingen in de markt?

Hoe komt u tegemoet aan de hoge eisen die consumenten en de wetgever stellen aan uw dienstverlening? Hoe blijft u als zelfstandig financieel adviseur volledig up-to-date? Hoe blijft u de ontwikkelingen op het gebied van online dienstverlening een stap voor? En hoe maakt u van uitdagingen kansen?

Kennis, ondersteuning en tools

U heeft een partner nodig die u de ruimte geeft om u te concentreren op de advisering. Zo kunt u efficiënt werken en tegelijkertijd bouwen aan een solide en toekomstbestendige onderneming.

INNOMAR biedt adviseurs alle kennis, ondersteuning en tools die zij nodig hebben om onafhankelijk financieel advies te kunnen bieden en succesvol te ondernemen. Op het gebied van onder andere marketing, communicatie, ICT en CRM. Zo staat uw toekomst als een huis.

Vrijheid door outsourcing

INNOMAR is met haar netwerk van top-specialisten de grootste toeleverancier voor financieel advieskantoren. De producten en diensten worden u aangereikt via één loket (One-Stop-Shop).

Kies voor die producten en/of diensten die precies passen bij uw manier van werken, uw persoonlijke ambities en uw stijl van ondernemen. INNOMAR staat graag tot uw dienst!