One-Stop-Shopping

INNOMAR biedt u enorm veel voordeel. Een heel leger van accountmanagers van allerlei bedrijven en instellingen wil graag bij u over de vloer komen om u te overtuigen van het nut en de kwaliteit van hun diensten. Dat kost u veel tijd en veel energie.

Dat kan dus anders.

Het 80/20 principe is een relatief veel gebruikte theorie die toepasbaar is op verschillende aspecten, waaronder ondernemen. In 1997 bedacht de auteur Richard Koch het principe en hij heeft hiermee inmiddels veel ondernemers geholpen. U heeft vast wel eens gehoord van de tekst: 20 % van uw klanten zorgen voor 80 % van uw omzet en vice versa. Dit principe kan echter op veel meer dagelijkse werkzaamheden worden toegepast. De boodschap is dat u met weinig moeite (20 %) veel voor elkaar krijgt (80 %)!

 

Door gebruik te maken van het platform van INNOMAR bespaart u zich veel tijd. Uw zoektocht naar topleveranciers in onze markt hebben wij al uitgevoerd. De topleveranciers hebben wij voor u reeds op een rij gezet!

 

Mail onsBel ons op 0621560284

De BusinessPartners op op ons platform hebben één ding gemeen: hun primaire doelgroep zijn de financieel advieskantoren.

Onze NetwerkPartners hebben een bredere scoop doch hun diensten bieden de financieel advieskantoren veel toegevoegde waarde.