Hoe promoot u uw WebApp

UI bent onlime met uw WebApp, gefeliciteerd! De eerste stap is genomen, nu is het zaak om de WebApp te gaan promoten en uw klanten zover te krijgen dat zij de WebApp daadwerkelijk doenloaden op hjum smartphone. Immers, alleen dán heeft de WebApp meerwaarde. Maar hoe doet u dat? Wij helpen u er graag bij.

Dit pakket bestaat uit: op maat gemaakte bannere en flyers met screenshots van uw eigen WebApp. Al deze promotiematerialen zijn voorzien van een QR-code, welke klanten direct kunnen scannen. Zo kunnen zij direct en eenvoudig uw WebApp downloaden!

De flyers legt u neer bij de balie of in de wachtruimte én neemt u mee bij ieder klantbezoek. De banner plaatsen wij op diverse plaatsen op uw website.

Interesse in dit promotiepakket? Stuur een mail naar info@yoron.nl.

Uw medewerkers zijn de eerste ambassadeurs van de WebApp. Zorg ervoor dat zij volledig op de hoogte zijn van de functionaliteiten van de WebApp. Wat kan een klant hier allemaal mee, wat zijn de voordelen en hoe kun je de WebApp eenvouding downloaden? U verhoogt op deze manier uw serviceniveau op snelle en efficiente wijze!

U kunt uw receptioniste of baliemedewerker klanten meer uitleg laten geven over de WebApp en zelfs een kort verkooppraatje laten houden. En bij klanten die de WebApp al hebben gedownload maar toch nog met vragen zitten kan uw medewerker uw klant verder informaren.

Maat ook bij telefonisch contact kan uw medewerker de WebApp benoemen en het gemak hiervan uitleggen, denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig melden van schade, het kunnen gebruiken van diverse rekenmodulen en uitleganimaties en het uploaden van bijvoorbeeld hypotheekdocumenten.

Heeft u een afspraak met een klant of toekomstige klant? Haal uw eigen smartphone tevoorschijn en laat dan direct de mogelijkheden van uw WebApp zien en de extra service die u zo biedt. Toon bij een gesprek bijvoorbeeld de mogelijkheid om snel en efficient een schadeformulier online in te vullen.

Benoem de WebApp in uw voicemail! Maakt u buiten de openingstijden van uw kantoor gebruik van een voicemail? Benoem hier dan de WebApp in. Geef bijvoorbeeld aan dat wijzigingen en schade 24/7 gemeld kunnen worden via uw eigen WebApp. Vertel ook hoe de Webapp gedownload kan worden. Voorbeeld:

“Dit is de voicemail van financieel advieskantoor "INNOMAR", momenteel zijn wij gesloten. Wist u dat u met onze WebApp eenvoudig en snel, 24/7 wijzigingen kunt doorgeven? Onze WebApp kunt u snel downloaden door met uw smartphone te surfen naar onze website op www.innoimar.nl. U krijgt dann direct de mogelijkheid om de WebApp op het startscherm van uw mobieltje te plaatsen. Download de WebApp en ontdek alle voordelen.”

Nieuwsartikel

Plaats een nieuwsartikel op uw website en laat zien dat u een eigen WebApp heeft! Vertel in dit nieuwsbericht waarom u voor een WebApp heeft gekozen, vertel over de voordelen, de mogelijkheden en hoé de WebApp te downloaden.

Call to action

Laat op de homepage van uw website in een banner de WebApp voorbij komen en plaats een call to action button om de aandacht op de app te vestigen.

Vlog

Maak een filmpje waarin een klant enthousiast uitlegt waarom hij of zij de WebApp gebruikt.  Dit filmpje kunt u dan ook weer via andere kanalen delen!

Nieuwsbrief

Maakt u gberuik van e-mailmarketing? Schrijf dan een artikel die volledig over de WebApp van uw kantoor gaat. Geef uitleg over alle mogelijkheden van de WebApp en geef uitleg hoe de app gedownload kan worden.

Heeft u hulp nodig? Stuur een mail naar info@yoron.nl.

Laat via de verschillende social media kanalen weten dat uw kantoor een eigen WebApp heeft!

Facebook

Bij de introductie van uw WebApp zet u bijvoorbeeld een van de volgende berichten op Facebook: “Wij hebben vanaf nu een eigen WebApp! Snel en eenvoudig een wijziging doorgeven, direct een schade kunnen melden, snel een berichtje voor ons kantoor achterlaten en nog veel meer! Download hem hier!”

LinkedIn

Plaats een bericht over uw WebApp en laat met een filmpje zien wat de toegevoegde waarde voor uw klanten is.

Heeft u hulp nodig? Stuur een mail naar info@yoron.nl.