Financieel advieskantoren hebben baat bij een goede website om verschillende redenen:

Versterkt online aanwezigheid en bekendheid

Een goede website kan helpen om de online aanwezigheid van uw advieskantoor te versterken en zo meer bekendheid te genereren. Door goed gevonden te worden in zoekmachines en door een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te bieden, kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en meer bezoekers aantrekken.

Alle websites van YORON worden gebouwd met behulp van het geavanceerde CMS van UMBRACO. Dit CMS biedt de mogelijkheid om op alle pagina`s SEO uit te voeren, zoekwoorden te plaatsen en daarmee de vindbaarheid van de website enorm te verhogen. Daarnaast kan Google Analytics worden ingebouwd zodat u inzicht krijgt het het bezoek van uw website.

Maar alléén SEO is niet voldoende. Zoektermen in onze branche zijn schreeuwend duur. Antwoorden op vragen als 'wilt u lokaal of landelijk gevonden worden' en de doelgroepen waar u zich op richt zijn zijn bepalend voor de inzet van andere promotie-instrumenten dan alleen SEO.

Bij INNOMAR zijn twee partners aangesloten die u vérder kunnen helpen:

iZiWEB - Social media partnerUPTMZ - Next Level Google Adverteren

 

Dient als online visitekaartje

Een goede website kan dienen als een online visitekaartje voor het bedrijf, waardoor potentiële klanten meer te weten kunnen komen over het bedrijf en wat het te bieden heeft. Door relevante informatie op de website te plaatsen, zoals een overzicht van producten en diensten, contactgegevens en eventuele certificeringen, kan een bedrijf laten zien wat het te bieden heeft en potentiële klanten overtuigen om contact op te nemen.

De websites van YORON zijn veel méér dan alleen een visitekaartje. Het is een compleet communicatieplatform waarmee u uw klanten veel toegevoegde waarde biedt. Hieronder zomaar enkele voorbeelden:

Overzicht van al uw producten & dienstenUw klanten zélf aan het roerTalloze eenvoudige rekenmodulen, uitleganimaties etc

 

Verbetert reputatie

Een goede website kan helpen om de reputatie van een bedrijf te verbeteren, door het bieden van nuttige informatie en een gebruiksvriendelijke interface. Door bijvoorbeeld duidelijke en eerlijke informatie te bieden over producten en diensten, en door snel te reageren op vragen en klachten van klanten, kan een bedrijf een positief imago opbouwen en de klanttevredenheid verhogen.

Communiceren met uw bezoekers is steeds makkelijker geworden door de komst van plug-ins. De interactie-mogelijkheden die YORON kan inbouwen zijn bijvoorbeeld:

  • chatbot 
  • WhatsApp widget
  • livechat
  • blogs
  • reviews
  • bel me terug- button
  • contactformulier in alle soorten en maten
  • nieuwsartikelen
Live chat leverancier
Macro alias: Button
Actueel nieuws op uw website

Verhoogt conversie

Een goede website kan de conversie verhogen door bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen, zoals het aanvragen van een offerte of het doen van een aankoop. Door bijvoorbeeld duidelijke call-to-action knoppen te gebruiken en een eenvoudig bestelproces te bieden, kan een bedrijf de kans vergroten dat bezoekers overgaan tot actie.

 

Verhoogt klanttevredenheid

Een goede website kan helpen om de klanttevredenheid te verhogen door snelle en gemakkelijke toegang te bieden tot informatie en diensten. Door bijvoorbeeld een klantenservicepagina te bieden met veelgestelde vragen.

Oké, ik heb een website, En hoe nu vérder?

Nog veel te vaak wordt gedacht dat je met een website rustig achterover kunt gaan leunen. Dat het dan allemaal vanzelf komt aanwaaien...... Dat is natuurlijk niet het geval. Het begint dan pas!

De kans dat uw website spontaan wordt bezocht is niet erg groot. Verre van dat zelfs: die kans is erg, erg klein. Want hoe wordt uw website gevonden? Mensen orienteren zich tegenwoordig eerst via het internet. Ze zoeken dan op basis van zoektermen.

Voorbeeld: mensen die een huis willen kopen en deze moeten financieren zullen de zoekterm 'hypotheek' gebruiken. Of 'goedkope hypotheek' of een soortgelijke zoekterm. Nou, dat zal niet meevallen. Er zijn heel, heel veel partijen die met deze zoekterm gevonden willen worden. De banken. De direct writers. De hypotheekketens. De assurantieketens (Veldsink etc) en dan ook nog de grotere financieel advieskantoren. En ú wilt gevonden worden met dezelfde zoekterm? Nou, trek de beurs maar! Alleen als u veel geld investeert in Google Ads of andere advertenties heeft u kans om op de 1e pagina van Google te komen. En misschien klikken ze dan wel door naar úw website.

En dan?

 

 

Een website is niet veel anders dan het fysieke kantoor waar u werkt. En als u uw klanten op uw kantoor wilt ontvangen moeten zij wel weten op welk adres uw kantoor is gevestigd.  

 

 

En als ze dan uw website hebben gevonden, moeten ze wel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

En omdat u niet weet wie op welk moment behoefte heeft aan welke informatie, heeft u een website nodig die alle informatie kan bieden waar uw bezoeker naar op zoek is. Volledig. Up-to-date. Geschreven in begrijpeleijke taal. Actueel.

En dan het liefst ook nog een website met een moderne, frisse vormgeving, goed leesbaar lettertype, leesbaar op een groot scherm, maar ook op de smartphone...

Maar ja, hoé krijgt u uw klanten op uw website?

Un kent toch het gezegde: veel investeren aan de voordeur om nieuwe klanten binnen  te halen en vergeten dat de achterdeur wijd open staat.

Voor het kleinere kantoor waarbij persoonlijke aandacht wérkelijk hoog in het vaandel staat is de website bij uitstek een fantastisch communicatiemiddel. Voor, tijdens en na een klantcontact kunt u gebruik maken van de website!

Maar.... die moet dan wel voorzien zijn van de benodigde tooling. Enkele voorbeelden:

 

 

Maar ja, hoé krijgt u prospects op uw website?

Het allerbelangrijkste en tevens het meest effectieve promotiemiddel zijn uw bestaande klanten! Die moet u koesteren en zodanig in de watten leggen dat ze vanzelf ambassadeurs van uw kantoor worden.