Promotie INNOMAR

 
Met het platform INNOMAR hebben financieel advieskantoren het gemak van One-Stop-Shopping waarbij op een gemakkelijke wijze alle innovatieve producten & diensten alsmede support & service van onze Partners onder handbereik zijn en hebben zij één aanspreekpunt voor al hun online & offline behoeften.
Iedere week wordt een Partner van INNOMAR onder de aandacht gebracht. Dat doen we door het schrijven van twee nieuwsberichten die worden gepost op LinkedIn. De ene post wordt geplaatst op -in principe- een dinsdag en de tweede op de donderdag. Zoals u wellicht al heeft gezien zijn we met deze fase al begonnen.

IEDERE WEEK PLAATSEN WIJ 2 POSTS OP LINKEDIN, INSTAGRAM & FACEBOOK 

Iedere volgende week wordt aandacht geschonken aan Partner 2..... en zo verder. Het is een nooit stilstaande carrousel waarbij iedere Partner op jaarbasis meerdere keren wordt gepresenteerd op het LinkedIn-platform, Facebook en Instagram.

WAT WIJ VAN U VRAGEN 

Om een zo groot mogelijk deel van onze gemeenschappelijke doelgroep te kunnen bereiken is met u afgesproken om de posts op onze social media kanalen te liken én (heel belangrijk) te reposten naar uw eigen netwerk. 

link 1 -

link 2

link 3

link 4

link 5

link 6 

ROADMAP
Op onze website INNOMAR vindt u een overzicht van de Business- en Netwerkpartners en uiteraard staat ook uw organisatie daarbij. Uw organisatie maakt dus deel uit van het platform van INNOMAR. Maar.... wié zijn nu eigenlijk die andere Partners? Wat doen zij, welke diensten bieden zij aan en wij zijn de mensen achter de organisatie? 
Om een antwoord te kunnen geven op deze vragen is INNOMAR van plan om een aantal kennismakingsmeetings te organiseren. Face-to-face, een hapje en achteraf wellicht een borrel. De insteek van deze meetings: elkaar beter leren kennen! Antwoorden krijgen op vragen. Kijken of er synergiemogelijkheden zijn.... etc.
 
De eerste meeting plannen we in in het najaar. Wordt dus vervolgd!
 
PS: DENK ERAAN OM DE POSTS TE LIKEN EN TE REPOSTEN!