Wat is de dagwaarde van de auto van je klant? Handig bij schade, total loss of als je kant zijn/haar  auto wilt inruilen of verkopen!

Met Dagwaarde.nl biedt je jouw klanten dé rekentool om de dagwaarde van zijn/haar auto te berekenen!

De service wordt geleverd via onze netwerkpartner Autotelex & Rolls.   

 

 

Samenwerking YORON en Autotelex & Rolls

YORON breidt gestaag haar partnernetwerk verder uit. Rolls wil graag haar diensten zo breed mogelijk aanbieden.

En wij vinden de propositie van Autotelex & Rolls een méér dan wezenlijke aanvulling op de service die je als financieel dienstverlener kunt bieden aan je klanten!

 

Autotelex is de marktleider in motorvoertuigengegevens. Wij bieden actuele, objectieve en betrouwbare informatie over individuele auto’s, motorfietsen, bedrijfswagens en complete wagenparken.

De waarden in de Autotelex database gelden als norm bij waardebepaling voor duizenden professionals in de branche. Het maakt voor hen een afgewogen beslissing mogelijk, bijvoorbeeld bij inruil, verzekering, schade, import en export.

Dat is de norm van Autotelex: de norm in waarden.

Stel je klanten deze fantastische rekentool ter beschikking, handig bij schade, total loss of als men de auto wilt inruilen of verkopen.

Het vaststellen van actuele restwaarden door Dagwaarde.nl is gebaseerd op een zorgvuldig opgebouwde voertuigdatabase, werkwijze en netwerk. Voor een onafhankelijke en objectieve waardebepaling wordt informatie verkregen uit diverse bronnen, zoals van autogroothandelaren, autobedrijven, gespecialiseerde autobedrijven, leasemaatschappijen, veilingopbrengsten, interne biedingen en occasionportals. 

 

 

Unieke formule voor financieel adviseurs!

Met de Dagwaarde module onderscheid je kantoor van de concurrentie én je biedt extra toegevoegde waarde! 

Als ik deelneem aan deze actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Indien je belangstelling hebt om gebruik te maken van de service van Dagwaarde.nl dien je je kantoor daarvoor aan te melden. Maak gebruik van onderstaande button en geef aan dat je met Dagwaarde.nl wilt gaan samenwerken.

 

Aanmelden

Nadat je je kantoor hebt aangemeld gaan wij de volgende zaken voor je in orde maken:

  • wij bouwen een speciale (eigen) landingspagina met daarop alle informatie over de propositie van Dagwaarde.nl & Rolls.
  • op de homepage van de website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar de landingspagina.
  • op de landingspagina bouwen wij tevens een aanmeldformulier waarmee jouw relaties/klanten kunnen aangeven dat zij (GRATIS) gebruik willen maken van de module Dagwaarde.nl.

 

 

Voorbeeld landingspagina op je eigen website

Nadat de landingspagina of de aparte actiewebsite klaar staat kun je de extra service onder de aandacht gaan brengen van je relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

  • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van Dagwaarde.nl en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je website
  • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
  • maak een selectie van de relaties die een eigen bedrijf hebben en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van extra service. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
  • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
  • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
  • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Ja, ik doe mee met deze actie

 

 

Ja, ik wil mijn kantoor aanmelden