CapSearch, sterk in bedrijfsfinancieringen!

Wat kan CapSearch voor uw financieel advieskantoor betekenen?


Speciaal voor de financieel advieskantoren: één aanvraag voor vastgoed- en bedrijfsfinanciering naar een netwerk van meer dan 50 financiers!

Zakelijk financieren in een handomdraai

Begeleidt u ondernemers privé en wilt u ook adviseren over mogelijkheden voor financiering voor het bedrijf? Met adviessoftware van Capsearch weet u precies welke informatie u moet aanleveren, heeft u toegang tot een groot netwerk van mkb-financiers en profiteert uw klant van scherpe voorwaarden.

Snelle match

Via adviessoftware van Capsearch kunnen financieringsaanvragen ingediend worden. De financieel specialisten achter Capsearch ontwikkelden vanuit hun marktervaring een platform dat voor mkb-financieringen vraag en aanbod bij elkaar brengt. Het werkt simpel, snel en effectief.

Met de adviessoftware stelt u één aanvraag op, die u in één keer naar ruim 50 financiers verstuurt. Capsearch helpt uw financieel advieskantoor met het wegnemen van obstakels voor het realiseren van ambities van ondernemers. Zo helpt Capsearch steeds meer adviseurs zonder rompslomp een aanvraag te doen.

Via het adviesplatform krijgen de financiers de juiste informatie, Uw relaties maken sneller kans op een goede match en zelf houdt u meer tijd over voor klantcontact.

Verbreding adviesdomein

Adviesmarkt voor vastgoed- en bedrijfsfinanciering is groot en biedt ook kansen voor uw financieel advieskantoor.

De tijd waarin een ondernemers bij een grootbank een vaste relatiemanager had is verleden tijd. Om een aanvraag soepel te laten verlopen is het van belang dat de juiste informatie bij financiers wordt aangeleverd.

Op dit vlak gaat het vaak mis. Ondernemers zijn liever bezig met hun eigen vak en zitten daarmee niet altijd op de juiste golflengte met een financier. U kunt die handschoen opnemen! Uw toegevoegde waarde als adviseur neemt toe.

Alles onder één dak

Particulier en zakelijk financieel advies, het is eigenlijk een onmisbare combinatie. Want een ondernemer moet niet alleen voor zijn bedrijf maar ook binnen zijn of haar gezinsleven financiële keuzes maken.

Met de dienstverlening van Capsearch kunt u méér bieden onder één dak!

Voorbeeld

Als u een samenwerking start met CapSearch dragen wij zorg voor de bouw van de webmodule. Klik hieronder voor een voorbeeld!

Wat zijn uw verdiensten?

Voor iedere via uw bemiddeling tot stand gekomen transactie ontvangt u een vergoeding. Capsearch kan u hierover verder informeren.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met CapSearch? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon