Wat kan Solvisoft voor uw kantoor en uw relaties betekenen?


Uw IT-omgeving vormt de ruggengraat van uw dagelijkse bedrijfsprocessen. We begrijpen dat u misschien een beetje huiverig bent om zulke belangrijke processen, zoals het onderhoud en beheer van uw IT, uit te besteden.

Naast IT-beheer heeft Solvisoft een passie voor cybersecurity. Beveiliging is geen eenmalige activiteit, continu scannen is de beste manier voor het voorkomen van nieuwe zwakke punten binnen de organisatie van uw klanten. Door een unieke combinatie van Mens, Proces en Techniek binnen Solvisoft heeft uw klant met één click zicht op de kwetsbaarheden binnen zijn organisatie.

Uw medewerkers trainen en phishen met ons security awareness platform!

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of een andere vorm van cybercrime. Dit met miljarden euro’s schade als gevolg. Voorkom dit met een phishing simulatie.

De meeste IT-professionals weten niet waar ze moeten beginnen als het gaat om het creëren van een security awareness programma dat aansluit bij hun organisatie. Met ons security awareness programma dat past bij uw organisatie zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent op ieder moment.

Werkplekbeheer zonder zorgen

Voor ons is modern werkplekbeheer o.a. het installeren van hard- en software, onderhoud, beveiliging, (virtueel) desktopmanagement en het oplossen van storingen. Maar dan wel volledig ingericht vanuit de gebruiker.

Zo hebben medewerkers zowel op kantoor, maar ook thuis en onderweg, alle software, applicaties, data en randapparatuur tot hun beschikking om probleemloos te kunnen werken.

.

Microsoft Office 365 voor de moderne werkplek

Bij veel organisaties is een werkplek al lang geen vaste, fysieke locatie meer. Met behulp van ICT werken we op verschillende tijden, plaatsen en apparaten. Digitale technologieën en tools als Microsoft Office 365, Teams en SharePoint bieden volop kansen om soepel samenwerken te faciliteren.

Met Office 365 is actuele informatie altijd binnen handbereik en samengebracht op één plek. Zo kunnen medewerkers gewoon samenwerken, ongeacht hun locatie.

Risicobeheersing

Met een online werkplek kunt u werken waar en wanneer u dat wilt, via een beveiligde omgeving in de cloud. De cloud maakt uw organisatie schaalbaar, samenwerken is een stuk efficiënter en u bespaart kosten op hardware, onderhoud en beheer.

Doordat u bedrijfsgegevens verwerkt en bewaart in de openbare cloud, is het niet nodig om hardware aan te schaffen en betaalt u alleen voor de clouddiensten die u gebruikt. Wilt u extra diensten afnemen, dan is dat vaak met één klik geregeld. Bovendien is Azure naadloos te integreren met uw bestaande cloudoplossingen, on-premises softwarepakketten en lokale dataopslag.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Solvisoft? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon


Jerry van Setten

Jerry van Setten