iZiWEB helpt úw zakelijke klanten met een fantastische website/webshop en méér....

Wat kan iZiWEB voor uw kantoor en uw kleinzakelijke relaties betekenen?


Uw kleinzakelijke klanten zijn voor uw omzet erg belangrijk en dus heeft u er alle belang bij om hen aan uw kantoor te binden. Dat doet u door uw service te verbreden.

U helpt uw klanten met oplossingen als verzekeringen, preventie, hypotheken. Met risico-analyse en schadeafwikkeling. Ga een stap verder en laat uw klanten gebruik maken van uw netwerk.

Via Facebook, X, LinkedIn, Instagram en andere kanalen komt uw advieskantoor in contact met (potentiële) klanten. Dat geldt óók voor uw bedrijfsrelaties. Die hebben daar natuurlijk ook mee te maken! En u kunt ze daarbij vérder helpen. Maar hoe doet u dat?

iZiWEB helpt uw kleinzakelijke klanten om effectief gebruik te maken van alle mogelijkheden van internetmarketing. Sponsored by úw kantoor. Tegen scherpe tarieven etc.

Hoe werkt het

  1. U wilt uw kleinzakelijke klanten vérder kunnen helpen met internetmarketing.
  2. Samen met iZiWEB selecteert u die klanten die daar behoefte aan zouden kunnen hebben.
  3. iZiWEB neemt u alle werk uit handen. Zij maken een geheel vrijblijvende afspraak en vertellen wat zij voor hen kunnen betekenen.
  4. Uw klanten kunnen gebruik maken van uw 'kantoor-arrangement' inclusief aantrekkelijke kortingen.
  5. Is er een 'klik', dan gaat iZiWEB voor uw klant aan de slag!

Wat zijn úw verdiensten?

Voor niets gaat de zon op. De inzet van onze professionals gaat gepaard met kosten. Maar wél tegen heel scherpe tarieven die exclusief voor uw klanten gelden.

Neen, geen direct verdienmodel, maar wel een professionaliseringsslag wat een positief rendement genereert.

Met een samenwerking met iZiWEB creëert u meerwaarde voor úw kleinzakelijke klanten en daarmee dus ook voor uw eigen kantoor! Én u biedt uw klanten de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van iZiWEB met zeer aantrekkelijke kortingen!

Op alle geleverde diensten zal het kenmerk 'sponsored door uw kantoornaam' worden meegegeven.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met De Bezwaarmaker? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon