Ongehinderd zaken doen met bedrijven die u kunt vertrouwen

Wat kan KlikKlaar voor uw kantoor en uw relaties betekenen?


Hoe heb ik dat faillissement van die debiteur niet zien aankomen? Wat weet ik nu echt van deze nieuwe klant of leverancier? Is het een betrouwbaar bedrijf. Wordt de factuur straks betaald? Is de eigenaar betrouwbaar?

U weet het simpelweg niet. En u vindt nergens een makkelijke manier om erachter te komen. Welke partij doet een volledige check voor mij en zorgt ervoor dat ik financieel volledig op de hoogte ben van mijn debiteuren? Dat is nu precies wat KlikKlaar voor ú en úw relaties kan betekenen!

Betrouwbaar zaken doen, een veilig gevoel

Wat weet u én wat weten uw klanten van uw of hun nieuwe klant of leverancier? Is het een betrouwbaar bedrijf. Worden de facturen straks betaald? Is de leverancier betrouwbaar? Is de eigenaar betrouwbaar?

Check het snel met KlikKlaar

Met de online dienstverlening van KlikKlaar heeft u of uw klant snel het antwoord. Check zelf in paar klikken of uw nieuwe (of bestaande) zakenpartner betrouwbaar is. Wel zo’n veilig gevoel.

.

Meteen online resultaat

Via uw eigen dashboard heeft u of uw klant direct het resultaat in beeld. De check is eenvoudig zelf uit te voeren. U of uw klant krijgt inzicht in de betrouwbaarheid van een (nieuwe) zakenpartner of leverancier, het financieel gedrag en de juistheid van de bankgegevens.

KlikKlaar onderzoekt razendsnel en realtime in zeer uitgebreide informatiebronnen. Zo heeft u of uw klant de zekerheid dat incasso ellende, oplichting, of mogelijk zelfs witwassen u of uw klant bespaard blijft.

Wat krijgt u?

  • check op krediet-waardigheid, UBO, WWFT en IBAN-Naam check van een bedrijf.
  • kredietrapporten op drie levels.
  • actuele, online informatie van zeer berouwbare wereldwijd opererende data-partners online presenteren EN op verzoek 24/7/365 monitoren op wijzigingen.
  • op WWFT-wetgevend niveau uitvoeren van de checks, en vastleggingen met dossier volgsysteem.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met KlikKlaar? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon


André Jansen

André Jansen