Smart Letselschade: dé expert bij het verhalen van letselschade!

Wat kan Smart Letselschadevoor uw relaties betekenen?


Smart Letselschade is er voor uw klant. Om uw klant altijd de juiste begeleiding te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat uw klant de afhandeling van zijn/haar letselschade zorgeloos uit handen kan geven, beschikken wij over specialisten voor alle soorten letselschade. Zij hebben de kennis en ervaring om de zaak van uw klant tot een goed einde te brengen.

Iedere letselschadezaak is anders. Daar zijn wij ons bij Smart Letselschade terdege van bewust. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak van iedere zaak. Bij ons verandert uw klant niet ongemerkt in een 'nummer', maar heeft u en uw klant een vaste jurist die aan het dossier werkt en die u en uw klant op de hoogte houdt van alle vorderingen.

Uw klant kan zijn/haar vaste jurist gerust even bellen of e-mailen als uw klant een vraag heeft of even zijn/haar hart wilt luchten. Ons werk draait om uw klant! En daar bent u zelf ook blij mee, daar zorgen we voor!

Letselschade

Indien uw klant letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, komt de daardoor ontstane schade veelal voor vergoeding in aanmerking.

Wij vertellen u en uw klant graag meer over de mogelijkheden om de letselschade te verhalen. Uw klant kan letselschade oplopen in/door:

Materiële schade

Smart Schade helpt snel en efficiënt bij materiële schade! Wanneer uw klant schade heeft dan is dat op zichzelf al een nare situatie, waarin uw klant zeker niet zit te wachten op een onduidelijke, omslachtige of trage afhandeling. Gelukkig is er Smart Schade.

Heeft uw klant een ongeval gehad en is er sprake van schade? Meld het direct bij Smart Schade via een handig intakeformulier op uw eigen website!

Onze schade-experts nemen vervolgens graag de zorgen van uw klant uit handen en handelen de schade snel en efficiënt af. Uiteraard blijft u volledig op de hoogte van de voortgasng van het dossier!

.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Smart Letselschade? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon