Wij zijn YORON.

Hét marketingbureau voor financieel advieskantoren!

Wat kan YORON voor uw financieel advieskantoor betekenen?


YORON is werkzaam op het snijvlak van de verzekeringsbranche en het internet. Wij kunnen klankborden en doen dat graag en met veel overtuiging!

Wij adviseren over uw bedrijfsvoering met als speerpunt uw online marketingcommunicatie en de inzet van de online communicatiemiddelen. Wij denken met u mee over de vraag wat dat betekent voor de bedrijfsvoering en hoe u daarop kunt inspelen.

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van innovatieve webdiensten voor de professionele financieel advieskantoren in onze branche.

ASSU WebSites

YORON bouwt websites voor alle disicplines (Schade, Leven, Hypotheek, Pensioen etc).

De perfecte professionele online presentatie voor uw kantoor. Full responsive en state-of-the-art!

Naar wens aangevuld met allerlei modulen zoals afsluitmodulen, rekenmodulen, video's, afspraakmodule, premievergelijkers, waardemeters, kennisbanken etc.

ASSU WebApps

Waar uw WebSite en de inzet van Social Media ervoor zorgen dat klanten u vínden, zorgt de WebApp ervoor dat klanten blijven.

De belangrijkste functie van de WebApp: uw klant kan direct met letterlijk één druk op de knop op zijn smartphone contact met uw kantoor opnemen.

ASSU ToolKits

De ToolKit van YORON is een set landingspagina's........met daarop toegang tot een groot aantal verschillende tools, zoals digitale formulieren, rekenmodules, uitlegvideo's, begrippenlijsten, downloads en zo verder.

De ToolKit maakt uw werk een heel stuk makkelijker!

ASSU Acties

Uw kantoor zal bij tijd en wijle behoefte hebben aan het uitrollen van een of meerdere acties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • actie nieuwe zorgverzekering
  • actie aflosvrije hypotheken
  • actie begrafeniskostenverzekering
  • en elke andere actie die u maar kunt bedenken.

YORON heeft een groot aantal 'acties' op de plank liggen die u op zeer korte termijn kunt gebruiken voor uw eigen specifieke (marketing) acties. Snel, efficient en goedkoop!

Online marketing

YORON kan u vérder helpen met de inzet van online marketingtools zoals SEO, SEA, E-mailmarketing en Social Media marketing.

Indien wenselijk schrijven wij een compleet marketingplan, dragen zorg voor de uitvoering ervan en rapporteren wij periodiek de resultaten.

Voor kleinere kantoren is het uitbesteden van de marketing een erg fijne en óók een goedkope oplossing!

ASSU Virtuele Assistenten (VA)

Onze Virtuele Assistenten geven  snel toegang tot de informatie waar uw klant nú naar op zoek is, zonder dat door pagina's en pagina's met FAQ's moet worden gesrcolled.

YORON bouwt samen met haar businesspartner drie verschillende Virtuele Assistenten: VA Verzekeringen, VA Hypotheken en VA Pensioen.

Alle VA's maken gebruik van ChatGTP 4 (volledig geautomatiseerd) én worden voorzien van de contactgegevens van uw kantoor!

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere dienstenvan en voor een samenwerking met YORON? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon


Jara Kraai

Jara Kraai

Accountmanager