Positief Wonen helpt u en de klanten van uw kantoor met verduurzaming!

Wat kan Positief Wonen voor uw financieel advieskantoor betekenen?


Kosten besparen op de energierekening. De woning verduurzamen. En als u uw klanten daarbij kunt helpen dan is dat mooi meegenomen. Maar hoe pak je dat dan aan?

Als financieel adviseur regelt u de financiering (hypotheek of anderszins) én u blijft control. U hoeft, als u dat niet wilt natuurlijk, niets te verkopen en blijft bij uw kerntaak: klanten oprecht helpen met uw hypotheek- en/of verzekeringsadvies!

Positief Wonen heeft alle expertise in huis om een woning te verduurzamen. Positief Wonen helpt uw klanten stap voor stap met het verduurzamen van de woning.

.U weet precies wat de status is en het kost u geen extra tijd of energie. We kennen een aantal  bedieningsconcepten als duurzaamheidsadviseur, waarbij u zelf kiest in hoeverre u betrokken bent binnen het duurzaamheidstraject. Onze Unieke Greenscan software vormt altijd de basis!

Wat levert duurzaam wonen op? Overtuig uw klant!

Een beter milieu, meer wooncomfort of een lagere energierekening: het verduurzamen van een woning heeft veel voordelen.

Het is belangrijk om uw klanten te laten zien hoeveel hun totale woonlasten omlaag gaan door verduurzaming. En hoe snel ze hun extra investering hebben terugverdiend.

Úw verdienmodel?

Duurzaamheid als nieuw verdienmodel!

Positief Wonen heeft voor financieel advieskantoren een bijzonder aantrekkelijke vergoeding!

Wilt u méér weten, neem dan gerust contact met INNOMAR op.

Het scheelt klanten veel geld!

Hypotheekadviseurs krijgen wel eens klanten aan tafel die, een jaar nadat ze een woning aankochten, alsnog willen investeren in verduurzamende maatregelen. Beter hadden ze hun verduurzamingsplannen meteen bij het afsluiten van de hypotheek kunnen meenemen.

Het scheelt de klant doorgaans veel geld (bijvoorbeeld advieskosten) als hij verduurzaming meteen goed inregelt. Als advieskantoor doet u er dus goed aan het onderwerp daarom altijd mee te nemen in uw hypotheekadviesgesprek.

Steeds meer mogelijkheden voor financiering

Voor een volledig hypotheekadvies aan uw klant is het goed om te weten dat het aantal mogelijkheden om verduurzaming te financieren de afgelopen jaren verder is toegenomen. Wat zijn de voornaamste opties?

  • Wie energiebesparende voorzieningen meeneemt in de hypotheek, kan tot 106 procent van de waarde van de woning lenen.
  • Het energiebespaarbudget (EBB) is te zien als apart ‘potje’ binnen de hypotheek voor verduurzaming.
  • Het budget voor energiebesparende voorzieningen (EBV).

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Poitief Wonen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon