Optimaal gebruik van social media? Ga voor UPTMZ!

Wat kan UPTMZoor uw relaties betekenen?


De samenwerking met Uptmz maakt het makkelijk om online marketingactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Zelfs zonder SEA-kennis kunt u nu op een laagdrempelige manier en zonder verplichtingen adverteren via Google Ads, zonder dat u een duur marketingbureau nodig heeft.

Met Uptmz zet u volledig geautomatiseerd uw Google Ads advertenties op. De tool kiest zelf de geschikte keywords waardoor u er geen omkijken naar hebt.

De algoritmes optimaliseren uw Google Ads campagnes waardoor u meer bezoekers naar uw website trekt. Zo kunt u als ondernemer de maximale tijd aan uw passie blijven besteden.

Wat doet UPTMZ

Wij automatiseren uw Google campagnes. Sommige van onze gebruikers hebben nog nooit Google Ads campagnes gehad. Anderen maken gebruik van dure agencies op uurbasis.

Wij hebben software ontwikkeld gebaseerd op slimme algoritmes die uw campagnes creëren en optimaliseren.

Ons algoritme is gebaseerd op 15 jaar ervaring met A-merken. Kortgezegd, wij weten wat we doen en automatiseren uw digitale advertising.

Wij maken adverteren simpel

Uptmz is supereffectief geautomatiseerd adverteren, dankzij de slimste algoritmes én 15 jaar hands-on ervaring. Het is een nieuwe manier van adverteren waar u geen omkijken naar heeft, maar u uiteraard wel volledig de controle over behoudt.

Filosofie
Google’s zoekresultaten lijken (véél) op een schap in een supermarkt. Wanneer iemand iets wil kopen, en u staat er niet tussen, loopt u omzet mis. Zonde. Dubbel zonde eigenlijk want in één simpele stap, zet Uptmz u in het virtuele schap.

Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Zonder dure consultancy-uren.

.

Wie zit er achter Uptmz?

We zijn sinds 2004 actief in online marketing. Dagelijks werken we met zo’n 180 mensen samen met opdrachtgevers die miljoenen euro’s uitgeven aan online marketing.

Alle kennis, systemen en algoritmes die we over de jaren hebben opgebouwd brengen we nu samen in Uptmz.

Dit systeem werkt net zo hard voor € 1,00 als het doet voor € 15.000,00 per dag. Daarmee wordt het MKB in staat gesteld om concurrerend te zijn op het allerhoogste niveau.

Hoeveel tijd kost het?

U kunt op ieder moment van de dag zelf uw budget aanpassen tot ook € 0,00. Hierdoor zit u niet vast aan een contract.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Uptmz? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon