de Bezwaarmaker: te hoge WOZ-Waarde? Dan betaal je teveel belasting!

Wat kan De Bezwaarmaker voor uw financieel advieskantoor betekenen?


Wij kunnen uw relaties helpen met een te hoge WOZ-waarde door namens hun bezwaar te maken tegen deze waarde bij hun gemeente.

Wij kunnen dan ook iedere financiële dienstverlener in Nederland ondersteunen om besparingen te realiseren voor hun relaties. Wij laten onze dossiers enkel en alleen door WOZ gecertificeerde taxateurs afhandelen en maken dus geen gebruik van geautomatiseerde waarderingsmodellen.

Hoe het werkt?

Na uw registratie bij ons ontvangt u een welkomstmail. Vervolgens kunt u voor uw kantoor een nieuw account aanmaken door een nieuw wachtwoord aan te maken. Hiermee logt u in op https://partner.bezwaarmaker.nl/login.

Na het inloggen komt u in uw unieke eigen omgeving waarin uw verdiensten worden vermeld en waarin u exact kunt terugzien welke klanten van uw kantoor zich hebben aangemeld. En wat de statussen van hun klantendossiers zijn. Tevens het bedrag wat zij vergoed krijgen.

Verbreding adviesdomein

Wat levert het uw financieel kantoor op?

Goede vraag! De Bezwaarmaker maakt gratis bezwaar voor uw relaties die ween oning of bedrijfspand bezitten. Als het bezwaar gegrond is betaalt de gemeente de kosten op grond van het wettelijk stelsel. Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt De Bezwaarmaker de kosten van de procedure.

Concreet:

  • u biedt uw relaties een gratis service
  • u maakt het voor uw relaties mogelijk om lasten te besparen

Wat zijn úw verdiensten?

Indien de machtiging en aanslaggegevens correct zijn, ontvangt uw financieel advieskntoor een vergoeding ad € 17,00 exclusief BTW.

De vergoeding wordt uitgekeerd aan het einde van het seizoen. Dit is meestal rond de maand juli/uiterlijk augustus van het desbetreffende jaar. De meeste aanvragen komen binnen rond de eerste week van maart.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met De Bezwaarmaker? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon