Vind huizen die niet op Funda staan

Wat kan HomeMatching voor uw financieel advieskantoor betekenen?


Op HomeMatching worden 100.000+ (toekomstig) kopers en verkopers aan elkaar gematcht. Er worden pas stappen gezet, wanneer alle condities juist zijn.

HomeMatching is een landelijk platform met ruim 100.000 leden. HomeMatching is ontstaan vanuit de behoefte om de woningzoeker meer kans te geven binnen de gekte van de overspannen woningmarkt. Door woningen en woonwensen vroegtijdig transparant te maken, worden extra kansen gecreëerd die anders onzichtbaar zouden blijven.

Het platform werkt samen met (lokale) makelaars & hypotheekadviseurs, die leden helpen met dienstverlening en advies.

Tijdens de aanmelding vraagt HomeMatching of de woningzoeker meer wil weten over zijn financiële mogelijkheden. Indien dit het geval is en iemand staat open voor contact, neemt een aangesloten hypotheekadviseur contact op.

Voordelen

  1. Exclusieve leads (als enige adviseur gekoppeld)
  2. Binnen werkgebied (werkgebied instelbaar)
  3. Mensen staan open voor contact

Hoe werkt het

  1. Een woningzoeker ontdekt HomeMatching
  2. Meldt zich aan op HomeMatching
  3. Maakt zoekprofiel aan
  4. Adviseur wordt gekoppeld
  5. Kennismaking & dienstverlening

Uw verdienmodel

60% van de gebruikers wil binnen nu en zes maanden verhuizen. Het voordeel voor u is dat u als enige financieel adviseur direct gekoppeld wordt aan een woningzoeker die met een verhuiswens speelt en meer wil weten over zijn financiele mogelijkheden.

Kortom: uw toekomstige hypotheekklant!

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere dienstenvan en voor een samenwerking met HomeMatching? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon