Sluit u aan bij Woonadviseur en biedt uw klanten de alles-in-één woonoplossing!

What's in it for me?

Met een samenwerking met Woonadviseur verbreedt u uw adviesdomein en creëert u een nieuw verdienmodel!

Woonadviseur helpt adviseurs om: 

  • Adviseurs beter online vindbaar en offline zichtbaar te laten zijn;
  • Adviseurs de regie te geven en te behouden voor wanneer (potentiële) klanten een volgende stap op de huizenmarkt zetten;
  • Adviseurs de (hypotheek)omzet te laten groeien op basis van zowel het aantrekken van nieuwe klanten als ook het nog beter en breder bedienen van het huidige klantenbestand.

Backoffice

Het backofficeteam neemt de volledige administratieve last van de aanvullende woondiensten op zich en biedt, optioneel, een landelijk dekkend makelaarsnetwerk om woonadviseurs volledig te ontzorgen.

Naast leadgeneratie voor hypotheekadvies, aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding bieden we ook andere optionele diensten zoals taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels.

Wat zijn uw verdiensten?

Woonadviseur is ontworpen voor zowel de drukke adviseur die klanten simpelweg naar hun eigen online profiel op www.woonadviseur.nl kan verwijzen, als voor de beschikbare adviseur die met extra deeldiensten zijn inkomsten nog meer kan vergroten.

Een samenwerking met Woonadviseur levert de adviseur € 1.000,-- tot € 3.000,-- extra per klant op.

.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Woonadviseur? Laat het ons weten via onderstaand formulier.