Bij Ophrys is uw 'compliance' in écht goede handen!

Wat kan Ophrys voor uw financieel advieskantoor betekenen?


Ophrys maakt voor haar doelgroep middels een reële en transparante prijsstelling ondersteuning op gebied van Avg en Wft Compliance toegankelijk. Wij geven met kennis en kwaliteit op een professionele wijze invulling aan de diverse compliance aspecten binnen uw organisatie.

Ophrys neemt daarbij de problematiek voor haar opdrachtgevers rondom Avg en Wft Compliance uit handen met een full-service dienstverleningsconcept. De ondernemer kan zich zodoende met een gerust hart blijven focussen op de dagelijkse leiding en activiteiten van de organisatie.

Bij de uitvoering van onze opdrachten hanteren wij de eigen wensen en kantoorspecifieke situatie van de opdrachtgever steeds als uitgangspunt.

What's in it for me?

Het vakgebied compliance valt uiteen in een aantal onderdelen. Ophrys heeft haar dienstverlening hierop afgestemd. U wordt ontzorgt op het vlak van:

Onze dienstverlening is breder dan wij hier kunnen weergeven. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van onze ondersteuning te bespreken. Wij zijn ervan overtuigd uw organisatie op passende wijze te kunnen ondersteunen.

Wat zijn uw verdiensten?

Uw verdiensten zijn niet in geld uit te drukken. U kunt zich focussen op uw eigen werk, op uw core business. Belangrijke randvoorwaarden zoals compliance, AVG, wordt u volledig uit handen genomen. U voldoet tevens aan alle door de AFM enAP te stellen eisen.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere diensten van en voor een samenwerking met Ophrys? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactpersoon


Ellen P.A. Meeuwsen

Ellen P.A. Meeuwsen