De ASSU ToolKit van YORON:

een echte no-brainer!

De ASSU ToolKit van YORON is een set landingspagina's........met daarop toegang tot een groot aantal verschillende tools, zoals digitale formulieren, rekenmodules, uitlegvideo's, begrippenlijsten, downloads en zo verder.

De ASSU ToolKit kunt u gebruiken bij een groot aantal verschillende workflow's op uw kantoor.

  • voorafgaand aan een adviesgesprek
  • bij de 'intake' van nieuwe klanten
  • verlenen van nazorg middels slimme nazorg- & scanformulieren
  • bij het opzoeken van termen en begrippen
  • bij het informeren van klanten over ingewikkelde financiële producten & diensten
  • modulen voor intern en extern gebruik

De ToolKit is wat het woord zegt: een kist vol met handig gereedschap. Simpel te koppelen aan bijvoorbeeld uw website of aan een specifieke landingspagina voor uw kantoor of in de webapp van uw kantoor.

De ToolKit is érg handig voor u en uw kantoormedewerkers. Ieder formulier, iedere uitleg-animatie, iedere rekenmodule heeft een eigen unieke URL. Deze kunt u 'knippen & plakken' in een e-mailbericht naar uw klant. Of plaatsen in uw digitale nieuwsbrief. U bent de dirigent!

Rekenmodulen

Ruim 40 rekenmodulen in alle soorten en maten staan tot uw beschikking. Cijfers gaan ineens leven! Op uw WebSite, in uw WebApp, in uw nieuwsbrief of via een unieke URL versturen naar uw klant.

Online schadeformulieren

Ook een complete set online schadeformulieren is beschikbaar. Na het invullen ontvangt de backoffice/uw schadeafdeling én uw klant een complete PDF inclusief bijlagen. Uiteraard met een digitale handtekening.

Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk en een voor uw advieskantoor een zeer efficiënte en tijdbesparende applicatie!

Slimme nazorg- scan- & inventarisatieformulieren

Een steeds groter wordende set online slimme formulieren.

  • Aanvragen & Offerten
  • Scan & Nazorg
  • Melding & Mutatie
  • Inventarisatie & Enquêtes

Na het invullen door de klant ontvangt uw backoffice en de klant zélf een complete PDF inclusief bijlagen

Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk en een voor uw advieskantoor en uw klant een zeer efficiënte en tijdbesparende applicatie!

Uitleg animaties

Een bibliotheek uitleg-animaties. Moeilijke onderwerpen op een makkelijke manier uitgelegd. De biobliotheek wordt in de komende perioden verder uitgebouwd. Van nagenoeg alle verzekeringen en financiële producten & diensten worden dan uitleg-animaties beschikbaar gesteld.

Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk en een voor het advieskantoor een zeer efficiënte manier om uw klant inzicht en overzicht te geven van de meest ingewikkelde financiële producten en diensten!

Tools & Downloads

Hier vindt u een complete bibliotheek met een groot aantal downloads, linkjes en andere tooling die u kunt gebruiken bij uw kantoorwerkzaamheden en klantcommunicatie.

Erg handig en altijd up-to-date.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere dienstenvan en voor een samenwerking met YORON? Laat het ons weten via onderstaand formulier.