Wij weten hoe wij een website moeten bouwen die past bij úw kantoor.

Wij zijn YORON!

Onze websites zijn state-of-the art! Onderhoudsvrij, professioneel met een heel scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.


Check onze demo's

Klik hieronder op de button naar keuze en surf naar de voorbeelden. Qua vormgeving is iedere ASSU WebSite uniek!

Berhalve de standaard Allround Website zijn alle WebSites die YORON uitlevert voorzien van alle mogelijke tools uit de ToolKit. Daarmee beschikt uw kantoor over een uiterst professionele website die u passief én actief kunt inzetten!

Lay-out & navigatie

Iedere WebSite wordt geleverd met een zeer goed doordachte navigatie. Niets zo ergerlijk als iets niet kunnen vinden of gewoon te vaak te moeten klikken.

En natuurlijk is iedere WebSite voorzien van een frisse en moderne vormgeving. Momenteel kan men kiezen uit 5 nieuwe templates.

Juridisch

Wat ook wordt meegeleverd zijn een standaard cookie- en privacyverklaring en een disclaimer.

Daarnaast kunt u ons de Vergelijkingskaarten, verzekeringskaarten, Dienstenwijzer en eventueel andere documenten aanleveren en wij dragen zorg voor plaatsing op uw website.

Productinformatie

U weet niet altijd wanneer welke klant behoefte heeft aan welke informatie! En dus plaatsen we simpelweg ALLE voor uw kantoor relevantie productinformatie op de WebSite.

YORON draagt er zorg voor dat de informatie actueel blijft.

Login pagina

Veel advieskantoren bieden hun klanten een digitale kluis. Als ook uw kantoor een dergelijke faciliteit aanbiedt, bouwt YORON snel de betreffende pagina.

Social Media

Heeft uw advieskantoor een Facebook- account? LinkedIn, X of zelfs Instagram?

U kunt kunt ons de betreffende URL's sturen. De linkjes plaatsen wij netjes op de website. Geen accounts? Dan helpen wij u daar snel mee!

Online binnen 24 uur!

YORON kan uw WebSite binnen 24 uur opleveren. Dankzij het gebruik van verschillende templates (momenteel kunt u een keuze maken uit 5 moderne lay-outs) is uw WebSite snel online!

Samen kijken wij naar welke modules voor u relevant zijn en bouwen we een site die qua vormgeving, afbeeldingen, teksten en kleurstelling naadloos aansluit bij uw uw huisstijl.

Webdesign

De website moet naast functioneel ook gewoon móói zijn. Een heldere indeling, een sfeer die perfect aansluit bij het kantoor, aansprekende foto's die direct duidelijk maken wat het financieel advieskantoor voor zijn klant kan betekenen.

Voor YORON is het ontwerpen van een goede website een perfect samenspel tussen vormgeving, content en navigatie. YORON maakt daarom gebruik van slechts een beperkt aantal templates die geheel aan de huisstijl van het advieskantoor wordt aangepast.

CMS (Content Management Systeem)

Iedere eigen website is voorzien van vaktechnische verzekeringsinformatie en andere content. Het onderhoud op de generieke pagina`s wordt uitgevoerd door YORON.

Maar natuurlijk kunt u er voor kiezen om zélf uw website te redigeren. U kunt daartoe een login van het CMS aanvragen.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een of meerdere dienstenvan en voor een samenwerking met YORON? Laat het ons weten via onderstaand formulier.